DISSENY INTERIORISME BARRI GOTIC

ROBLASA, format per un equip de professionals, tècnics i interioristes, amb una àmplia experiència en Reformes Integrals, Reformes parcials i Interiorisme.

Més de 20 anys d'experiència en reformes ens avalen.

Ens caracteritzem per la nostra serietat, professionalitat, relació qualitat/preu, perquè ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

¿desitja reformar la seva actual cuina o bany? ¿interessat en reforma del seu habitatge? vol canviar la imatge del seu negoci?

Creem nous ambients, fem els seus somnis de reforma realitat, personalitzem la seva estada amb encant i funcionalitat

Amb ROBLASA tot li resultarà més fàcil.

DISSENY INTERIORISME BARRI GOTIC

DISSENY D' INTERIORS

Perquè ens apassiona el que fem, perquè cada client és únic i diferent, perquè cada estada o ambient a dissenyar és diferent, perquè les necessitats i els estils poden ser diferents,fa que cada Disseny sigui únic, sigui personalitzat a les seves necessitats, gust, estil i funcionalitat.

Per això fa que ens apassioni cada Disseny, perquè és únic.

Ens agrada crear nous ambients.

ROBLASA posa a la seva disposició les últimes tendències, el coixí, l'experiència, per poder-li oferir un ampli ventall de solucions i possibilitats en la creació d'espais, tant sigui una reforma de cuina, reforma de bany, reforma integral del seu habitatge o qualsevol reforma de local.

Per això ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

REFORMAS INTEGRALES PISOS COCINAS BARRIO GOTICO

Barri Gòtic es uno de los cuatro barrios que forman el distrito de Ciutat Vella de Barcelona.

El Barrio Gótico es el núcleo más antiguo de la ciudad y su centro histórico. El cardus y el decumanus roma nos son los ejes de urbanización históricos del barrio en su parte más alta, el antiguo Monte Táber (plaza de San Jaime).

A su vez, está compuesto por diferentes barrios que conservan su propia personalidad: la Judería («Call en catalán), Santos Justo y Pastor, Santa María del Pi , la Catedral, Santa Ana, La Merced y el Palacio.

La estructura del barrio permaneció intacta hasta el siglo XIX, periodo que trajo grandes transformaciones en la estructura y morfología del barrio, como por ejemplo la transformación de los cementerios parroquiales en plazas públicas, el vaciado de grandes edificios con el consiguiente cambio de uso o el derribo de las murallas.

Actualmente se conservan trozos de la primera muralla en la plaza de la Seo, frente a la Catedral de Barcelona. En la calle Ataúlfo existe una capilla gótica que pertenecía al Palacio Real Me r de Barcelona y se co ce por la capilla del Palacio.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?