Disseny i interiorisme

ROBLASA, format per un equip de professionals, tècnics i interioristes, amb una àmplia experiència en Reformes Integrals, Reformes parcials i Interiorisme.

Més de 20 anys d'experiència en reformes ens avalen.

Ens caracteritzem per la nostra serietat, professionalitat, relació qualitat/preu, perquè ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

¿desitja reformar la seva actual cuina o bany? ¿interessat en reforma del seu habitatge? vol canviar la imatge del seu negoci?

Creem nous ambients, fem els seus somnis de reforma realitat, personalitzem la seva estada amb encant i funcionalitat

Amb ROBLASA tot li resultarà més fàcil.

DISSENY D' INTERIORS

Perquè ens apassiona el que fem, perquè cada client és únic i diferent, perquè cada estada o ambient a dissenyar és diferent, perquè les necessitats i els estils poden ser diferents,fa que cada Disseny sigui únic, sigui personalitzat a les seves necessitats, gust, estil i funcionalitat.

Per això fa que ens apassioni cada Disseny, perquè és únic.

Ens agrada crear nous ambients.

ROBLASA posa a la seva disposició les últimes tendències, el coixí, l'experiència, per poder-li oferir un ampli ventall de solucions i possibilitats en la creació d'espais, tant sigui una reforma de cuina, reforma de bany, reforma integral del seu habitatge o qualsevol reforma de local.

Per això ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

DISEÑO E INTERIORISMO DE PISOS BAÑOS Y COCINAS EN EIXAMPLE

L'Eixample (Eixample) és el nom que rep el districte segon de la ciutat de Barcelona, que ocupa la part central de la ciutat, en una àmplia zona de 7,46 km² que va ser dissenyada per Ildefons Cerdà.

És el districte més poblat de Barcelona i de tot Espanya en 262.485 habitants i el segon en tèrmi ens relatius (35.586 hab/km²).

Al districte de l' Eixample és on es poden trobar algunes de les vies i places més conegudes de Barcelona, com el passeig de Gràcia, la rambla de Catalunya, la plaça de Catalunya, l' avinguda Diagonal, el carrer d' Aragó, la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Balmes, la ronda de Sant Antoni, la ronda de Sant Pere, el passeig de Sant Joan, la plaça de la Sagrada Família, la plaça de Gaudí, i als seus extrems, la plaça de les Glòries Catalanes i la plaça Francesc Macià.

Així mateix, a l' Eixample es troben nombrosos punts d' interès turístic i ciutadania com la Basílica de la Sagrada Família, la Casa Milà, la Casa Batlló, el Teatre Nacional de Catalunya, l' Auditori de Barcelona, la Plaça de braus Monumental, la Casa de les Punxes, així com nombrosos cinemes, teatres, restaurants, hotels i altres llocs de lleure.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?