Aire condicionat

Instal·lació de bombes de calor a Barcelona

Roblasa: la solució eficient i sostenible per a la teva llar

Si busques una solució de calefacció i refrigeració eficient i sostenible per a la teva llar, les bombes de calor amb aire condicionat són una excel·lent opció. A Roblasa, oferim instal·lacions de bombes de calor a Barcelona amb la màxima qualitat i garantia.

Quins avantatges ofereixen les bombes de calor amb aire condicionat?

A més de proporcionar calor en invert i aire fresc en vera , les bombes de calor són altament eficients quant a energia. Utilitzen una quantitat mínima d' electricitat per transferir la calor de l' aire exterior a l' interior de l' habitatge. I, al contrari que les calderes de gas, emeten diòxid de carbo (CO2) a l'ambient.

L' eficiència energètica i la sostenibilitat

són dos factors clau que fan que les bombes de calor siguin una opció cada vegada més popular. A més, la Unió Europea ha anunciat la prohibició de les calderes de gas per al 2025, cosa que fa que la instal·lació de bombes de calor sigui encara més rellevant i necessària.

A Roblasa, ens enorgulleix oferir la instal·lació de bombes de calor a Barcelona de la millor qualitat. El nostre equip altament capacitat i experimentat garanteix una instal·lació segura i eficient. ¡Posa't en contacte amb nosaltres i demana una cotització sense compromís!

Necessites un sistema d'aire condicionat eficient i d'alta qualitat al Maresme?

A Roblasa, som especialistes en la instal·lació d'aire condicionat a totes les poblacions d'aquesta agermanada regió costanera. El nostre equip d'experts està llest per brindar-te solucions de climatització de primer nivell, utilitzant equips de marques reconegudes com Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric.

 • Mataró: Gaudeix del confort tèrmic a la teva llar o negoci a Mataró amb els nostres sistemes d'aire condicionat tipus split, multi split i per conductes de les marques més destacades.
 • Premià de Mar: Mantenen un ambient fresc i agradable a Premià de Mar gràcies als nostres equips d'aire condicionat de Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric, en les seves varietats de sistemes split i multi split.
 • Vilassar de Mar: A Vilassar de Mar, t'oferim instal·lacions d'aire condicionat professionals de marques líders com Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric, perquè gaudeixis d'un clima perfecte durant tot l'any.
 • Si estàs a Cabrils, els nostres tècnics especialitzats en instal·lacions d'aire condicionat et proporcionaran un servei d'alta qualitat i eficiència energètica, utilitzant equips de les marques més prestigioses del mercat.
 • Arenys de Mar: Descobreix el confort que ofereixen els sistemes d'aire condicionat de Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric a Arenys de Mar i oblida't de les altes temperatures del vera .
 • Calella: Mantenen el teu espai fresc i confortable a Calella amb els nostres sistemes d'aire condicionat Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric, en les seves varietats de sistemes split i multi split.
 • Sant Pol de Mar: A Sant Pol de Mar, t'oferim solucions de climatització personalitzades utilitzant equips d'aire condicionat de les marques líders com Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric, tant en sistemes split com en sistemes multi split.
 • Pineda de Mar: Els nostres sistemes d'aire condicionat de Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric et brindaran el màxim confort a Pineda de Mar, sense importar les condicions climàtiques, ja sigui en sistemes split o multi split.
 • Sant Vicenç de Montalt: A Roblasa, ens encarreguem de la instal·lació de sistemes d'aire condicionat Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric a Sant Vicenç de Montalt perquè gaudeixis d'una temperatura agradable en qualsevol estada, ja sigui mitjançant sistemes split, multi split o per conductes.
 • Canet de Mar: Mantenen la teva llar fresca i còmode durant tot l'any a Canet de Mar amb els nostres sistemes d'aire condicionat de qualitat de les marques líders, com Fujitsu, Panasonic, Daikin i Mitsubishi Electric.
 • Argentona: Els nostres tècnics altament capacitats a Argentona s'encarregaran de brindar-te una instal·lació d'aire condicionat impecable i eficient, utilitzant equips de Fujitsu, Panasonic
Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?