INTERIORISME

REFORMES INTERIORISME A BARCELONA

ROBLASA, format per un equip de professionals, tècnics i interioristes, amb una àmplia experiència en Reformes Integrals, Reformes parcials i Interiorisme.

Més de 20 anys d'experiència en reformes ens avalen.

Ens caracteritzem per la nostra serietat, professionalitat, relació qualitat/preu, perquè ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

¿desitja reformar la seva actual cuina o bany? ¿interessat en reforma del seu habitatge? vol canviar la imatge del seu negoci?

Creem nous ambients, fem els seus somnis de reforma realitat, personalitzem la seva estada amb encant i funcionalitat

Amb ROBLASA tot li resultarà més fàcil.

DISSENY D' INTERIORS

Perquè ens apassiona el que fem, perquè cada client és únic i diferent, perquè cada estada o ambient a dissenyar és diferent, perquè les necessitats i els estils poden ser diferents,fa que cada Disseny sigui únic, sigui personalitzat a les seves necessitats, gust, estil i funcionalitat.

Per això fa que ens apassioni cada Disseny, perquè és únic.

Ens agrada crear nous ambients.

ROBLASA posa a la seva disposició les últimes tendències, el coixí, l'experiència, per poder-li oferir un ampli ventall de solucions i possibilitats en la creació d'espais, tant sigui una reforma de cuina, reforma de bany, reforma integral del seu habitatge o qualsevol reforma de local.

Per això ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

REFORMES DE PISOS

La reforma de pisos a Barcelona, és la nostra especialitat, realitzem reformes integrals a Barcelona, àrea metropolitana i rodalies com el Maresme, Baix Llobregat, etc..

Ens ocupem de principi a fi, CLAUS EN MÀ.

Tots els serveis que efectuem són realitzats per personal especialitzat, disposant de diferents equips per a cada servei (paletes, electricistes, lampistes, frigoristes, guixers, pladuristes, parquetistes, fusters d'alumini i fusta, pintors, envernissadors, lacadors, ferrers,etc... comptem amb diferents tallers d'Ebenisteria, per a la creació de mobiliari especials; exercint cadascun d' ells l' especialitat professional aconseguint així un acabat perfecte.

Tot això coordinat, gestionat i supervisat per Caps d' Obra, Interioristes i encarregats que faran vetllar des del principi, la correcta execució de les Obres de reforma.

Amb ROBLASA tot li resultarà més fàcil i còmode.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?