REFORMES BANYS GRÀCIA

En referència als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l' estil i harmonia, atès que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.

En Roblasa somos expertos en las reformas de baños en el barrio de GRACIA.

La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys, comporta un major esforç en la creació d' un espai de vital importància.

Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.

Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant pla nos 3D on podrà veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.

En l' actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-li la millor opció d'acord amb les seves necessitats, gust i encant.

REFORMAS BAÑOS EN GRACIA BARCELONA

Para nosotros es sumamente importante la exigencia de cada uno de los detalles tanto de Diseño, Distribución y elección de materiales para la Reforma de Baños, dado que en el mismo espacio dispondremos de diferentes materiales (revestimiento de paredes y suelos, platos de ducha, bañeras, hidromasaje, griferías, encimeras, lavama s, mobiliario de baño, radiadores, mampara de ducha ó bañera y sistema de iluminación.

Treballem amb firmes nacionals i internacionals de primer ordre en tots els elements que es troben als Banys.

Demaneu informació .

Pressupostos Sense Compromís.

A ROBLASA li farem pressupost personalitzat, en funció de les seves necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.

Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.

La nostra implicació en l' Estudi de Reformes és màxim. Ens apassiona el que fem i desitgem fer el seu somni realitat.

REFORMAS INTEGRALES PISOS BAÑOS COCINAS GRACIA

El distrito de Gracia (Districte de Gràcia) es uno de los diez distritos en que se divide administrativamente la ciudad de Barcelona. Es el distrito sexto de la ciudad y comprende el territorio de la antigua Villa de Gracia, aglutinada a partir de la parroquia en 1628 y población independiente de Barcelona entre 1821 y 1823 y desde 1850 hasta que fue agregada de nuevo a Barcelona en 1897. Es el distrito más pequeño de Barcelona, con una extensión de 4,19 km², pero es el segundo con mayor densidad demográfica (28.660 habitantes por kilómetro cuadrado), al contar con una población de 120.087 habitantes según los datos del Instituto Nacional de Estadística de España del 1 de enero de 2005.

El Distrito de Gracia aglutina a los barrios de Gracia, Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, La Salud, El Coll, Vallcarca y los Penitentes. El regidor del distrito es Eloi Badía Casas, de Barcelona en Comú.

Gracia limita con los distritos del Ensanche al sur, Sarriá-San Gervasio al oeste, y Horta-Guinardó al este.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?