REFORMES BANYS HORTA GUINARDO

En referència als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l' estil i harmonia, atès que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.

En Roblasa somos expertos en las reformas de baños en el barrio de HORTA GUINARDO

La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys, comporta un major esforç en la creació d' un espai de vital importància.

Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.

Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant pla nos 3D on podrà veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.

En l' actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-li la millor opció d'acord amb les seves necessitats, gust i encant.

REFORMAS BAÑOS EN HORTA GUINARDO BARCELONA

Para nosotros es sumamente importante la exigencia de cada uno de los detalles tanto de Diseño, Distribución y elección de materiales para la Reforma de Baños, dado que en el mismo espacio dispondremos de diferentes materiales (revestimiento de paredes y suelos, platos de ducha, bañeras, hidromasaje, griferías, encimeras, lavama s, mobiliario de baño, radiadores, mampara de ducha ó bañera y sistema de iluminación.

Treballem amb firmes nacionals i internacionals de primer ordre en tots els elements que es troben als Banys.

Demaneu informació .

Pressupostos Sense Compromís.

A ROBLASA li farem pressupost personalitzat, en funció de les seves necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.

Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.

La nostra implicació en l' Estudi de Reformes és màxim. Ens apassiona el que fem i desitgem fer el seu somni realitat.

REFORMAS INTEGRALES PISOS BAÑOS COCINAS HORTA GUINARDO

El Guinardó es un barrio de la ciudad de Barcelona, en España, perteneciente al distrito de Horta-Guinardó.
Ubicación de Guinardó, que se encontraría en la zona sur del distrito nº 7.

El barrio de El Guinardó se encuentra dentro del antiguo municipio de San Martín de Provensals, en el límite de Horta (con el térmi del cual compartió algu nos terre s) y con Gracia, y se extiende por las laderas orientales del Monte Carmelo. Hasta los últimos decenios del siglo XIX el sector estuvo ocupado por campos de cultivo, canteras (el sector actual de Can Baró), pastos y casas de labor, entre las cuales el Mas Guinardó, que había de dar nombre al barrio, el Mas Viladomat, els Mas Casa ves, el Mas Vintró y la Torre dels Pardals.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?