DISSENY INTERIORISME SARRIA SANT GERVASI

» » ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ » _» ‘ ‘ ‘ ‘ _» » » _ » _ ‘ ‘ _ ‘ – ‘ » »
» » »

ROBLASA, format per un equip de professionals, tècnics i interioristes, amb una àmplia experiència en Reformes Integrals, Reformes parcials i Interiorisme.

Més de 20 anys d'experiència en reformes ens avalen.

Ens caracteritzem per la nostra serietat, professionalitat, relació qualitat/preu, perquè ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

¿desitja reformar la seva actual cuina o bany? ¿interessat en reforma del seu habitatge? vol canviar la imatge del seu negoci?

Creem nous ambients, fem els seus somnis de reforma realitat, personalitzem la seva estada amb encant i funcionalitat

Amb ROBLASA tot li resultarà més fàcil.

one_half min_height » vertical_ » space » _ » ‘ ‘ ‘ ‘ » _» ‘ ‘ _» » _ ‘ ‘ _ ‘ – ‘ » » av_uid ‘av-1na97l’

» ‘ ‘ ‘ ‘

DISSENY INTERIORISME SARRIA SANT GERVASI

» » ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ » _» ‘ ‘ ‘ ‘ _» » » _ » _ ‘ ‘ _ ‘ – ‘ » » av_uid ‘av-17mk01’
contact email ‘roblasa@reformasenbarcelona.eu’ title ‘Contácta s’ button ‘Enviar’ on_send » sent ‘¡Tu mensaje se ha enviado correctamente!’ link ‘manually,http://’ subject » autorespond » captcha » form_align » » av_uid ‘av-14i78x’
‘Nombre’ type ‘text’ check ‘is_empty’ options » multi_select »» width » av_uid ‘av-z6l3l’_field
‘Correo electrónico’ type ‘text’ check ‘is_email’ options » multi_select »» width » av_uid ‘av-t6wft’_field
‘Asunto’ type ‘text’ check ‘is_empty’ options » multi_select »» width » av_uid ‘av-kreih’_field
‘Mensaje’ type ‘textarea’ check ‘is_empty’ options » multi_select »» width » av_uid ‘av-e31qh’_field

» » »

DISSENY D' INTERIORS

Perquè ens apassiona el que fem, perquè cada client és únic i diferent, perquè cada estada o ambient a dissenyar és diferent, perquè les necessitats i els estils poden ser diferents,fa que cada Disseny sigui únic, sigui personalitzat a les seves necessitats, gust, estil i funcionalitat.

Per això fa que ens apassioni cada Disseny, perquè és únic.

Ens agrada crear nous ambients.

ROBLASA posa a la seva disposició les últimes tendències, el coixí, l'experiència, per poder-li oferir un ampli ventall de solucions i possibilitats en la creació d'espais, tant sigui una reforma de cuina, reforma de bany, reforma integral del seu habitatge o qualsevol reforma de local.

Per això ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

Diseño e interiorismo de pisos baños y cocinas en SARRIA SANT GERVASI

El distrito de Sarriá-San Gervasio1​2​3​4​ (en catalán y oficialmente districte de Sarrià-Sant Gervasi) es el quinto de los diez distritos en que se divide administrativamente la ciudad de Barcelona y el primero en renta per cápita. Se sitúa en el límite occidental de la ciudad. Está rodeado por los distritos de Horta-Guinardó, Gracia, Ensanche, Les Corts y los municipios de San Justo Desvern, Esplugas de Llobregat, San Felíu de Llobregat, Molins de Rey y San Cugat del Vallés. Buena parte del territorio del distrito se asienta sobre la sierra de Collserola. El distrito está compuesto de varios conjuntos urba nos formados por los antiguos municipios de Sarriá (añadido a Barcelona en 1921), Vallvidrera (añadido a Sarrià en 1890), Santa Cruz de Olorde (añadido a Sarriá en 1916) y San Gervasio de Cassolas (añadido a Barcelona en 1897).

Es el séptimo distrito por población, 140 461 habitantes (2005), segundo en extensión (20,09 km²), sólo superado por Sants-Montjuïc y último en densidad (6992 hab./km²).

Los barrios tradicionales, de acento burgués, derivan en gran medida de los antiguos núcleos rurales de población. Son Sarriá, San Gervasio de Cassolas, Galvany, Turó Parc, La Bona va, El Putget, Vallvidrera, Tibidabo, El Farró. La propuesta presentada por el ayuntamiento en 2006 -La Barcelona de los barrios- sobre la reordenación de los barrios vertebra el distrito en 6 barrios (Sant Gervasi-Galvany, Putget i Farró, Sant Gervasi-La Bona va, Las Tres Torres, Sarrià, y Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes) y 24 zonas estadísticas.

portfolio categories ‘175’ columns ‘4’ one_column_template ‘special’ items ’16’ contents ‘excerpt’ preview_mode ‘auto’ image_ ‘portfolio’ linking » sort ‘yes’ paginate ‘yes’ query_orderby ‘date’ query_order ‘DESC’

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?