eixample

» » »

Reformes integrals de pisos banys i cuines a l'escola

L'Eixample (Eixample) és el nom que rep el districte segon de la ciutat de Barcelona, que ocupa la part central de la ciutat, en una àmplia zona de 7,46 km² que va ser dissenyada per Ildefons Cerdà.

És el districte més poblat de Barcelona i de tot Espanya en 262.485 habitants i el segon en tèrmi ens relatius (35.586 hab/km²).

Al districte de l' Eixample és on es poden trobar algunes de les vies i places més conegudes de Barcelona, com el passeig de Gràcia, la rambla de Catalunya, la plaça de Catalunya, l' avinguda Diagonal, el carrer d' Aragó, la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Balmes, la ronda de Sant Antoni, la ronda de Sant Pere, el passeig de Sant Joan, la plaça de la Sagrada Família, la plaça de Gaudí, i als seus extrems, la plaça de les Glòries Catalanes i la plaça Francesc Macià.

Així mateix, a l' Eixample es troben nombrosos punts d' interès turístic i ciutadania com la Basílica de la Sagrada Família, la Casa Milà, la Casa Batlló, el Teatre Nacional de Catalunya, l' Auditori de Barcelona, la Plaça de braus Monumental, la Casa de les Punxes, així com nombrosos cinemes, teatres, restaurants, hotels i altres llocs de lleure.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?