REFORMES BANYS BARRI GOTIC

En referència als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l' estil i harmonia, atès que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.

En Roblasa somos expertos en las reformas de baños en el barrio gótico.

La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys, comporta un major esforç en la creació d' un espai de vital importància.

Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.

Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant pla nos 3D on podrà veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.

En l' actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-li la millor opció d'acord amb les seves necessitats, gust i encant.

REFORMAS BAÑOS EN BARRIO GOTICO BARCELONA

Para nosotros es sumamente importante la exigencia de cada uno de los detalles tanto de Diseño, Distribución y elección de materiales para la Reforma de Baños, dado que en el mismo espacio dispondremos de diferentes materiales (revestimiento de paredes y suelos, platos de ducha, bañeras, hidromasaje, griferías, encimeras, lavama s, mobiliario de baño, radiadores, mampara de ducha ó bañera y sistema de iluminación.

Treballem amb firmes nacionals i internacionals de primer ordre en tots els elements que es troben als Banys.

Demaneu informació .

Pressupostos Sense Compromís.

A ROBLASA li farem pressupost personalitzat, en funció de les seves necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.

Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.

La nostra implicació en l' Estudi de Reformes és màxim. Ens apassiona el que fem i desitgem fer el seu somni realitat.

REFORMAS INTEGRALES PISOS COCINAS BARRIO GOTICO

Barri Gòtic es uno de los cuatro barrios que forman el distrito de Ciutat Vella de Barcelona.

El Barrio Gótico es el núcleo más antiguo de la ciudad y su centro histórico. El cardus y el decumanus roma nos son los ejes de urbanización históricos del barrio en su parte más alta, el antiguo Monte Táber (plaza de San Jaime).

A su vez, está compuesto por diferentes barrios que conservan su propia personalidad: la Judería («Call» en catalán), Santos Justo y Pastor, Santa María del Pi , la Catedral, Santa Ana, La Merced y el Palacio.

La estructura del barrio permaneció intacta hasta el siglo XIX, periodo que trajo grandes transformaciones en la estructura y morfología del barrio, como por ejemplo la transformación de los cementerios parroquiales en plazas públicas, el vaciado de grandes edificios con el consiguiente cambio de uso o el derribo de las murallas.

Actualmente se conservan trozos de la primera muralla en la plaza de la Seo, frente a la Catedral de Barcelona. En la calle Ataúlfo existe una capilla gótica que pertenecía al Palacio Real Me r de Barcelona y se co ce por la capilla del Palacio.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?