Pel que fa als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l'estil i harmonia, ja que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.
A Roblasa som experts en les reformes de banys al barri de SAGRADA FAMÍLIA.
La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys comporta un major esforç en la creació d'un espai de vital importància.
Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.
Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant plans 3D on podreu veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.
A l'actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-vos la millor opció d'acord amb les vostres necessitats, gust i encant.
REFORMESBANYSA SAGRADA FAMÍLIA BARCELONA
Per nosaltres és summament important l'exigència de cadascun dels detalls tant de Disseny, Distribució i elecció de materials per a la Reforma de Banys, atès que al mateix espai disposarem de diferents materials (revestiment de parets i terres, plats de dutxa, banyeres , hidromassatge, aixetes, encimeres, rentamans, mobiliari de bany, radiadors, mampara de dutxa o banyera i sistema d'il·luminació.
Treballem amb ferms nacionals i internacionals de primer ordre a tots els elements que es troben als Banys.
Demaneu informació .
Pressuposts Sense Compromís.
A ROBLASA us farem pressupost personalitzat, en funció de les vostres necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.
Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.
La nostra implicació a l'Estudi de Reformes és màxim. Ens apasiona el que fem i desitgem fer la seva realitat.
REFORMES INTEGRALS PISOS BANYS CUINES SAGRADA FAMÍLIA
La Sagrada Família és un dels sis barris que integren el districte de l'Eixample de Barcelona. Té una superfície de 1,05 km² i una població de 51.806 habitants (segons dades del padró municipal a 1 de gener de 2016).
Fins a mitjans del segle XIX el que avui és el barri de la Sagrada Família eren un conjunt de terres agrícoles, a la frontera de l'antic municipi independent de Sant Martí de Provensals amb la ciutat de Barcelona. Tret de la presència aïllada d'algunes masies, va ser un territori despoblat fins que als anys seixanta del segle XIX es van iniciar les primeres urbanitzacions. Eren, originalment, habitatges humils —barraques i cases de planta baixa— que es concentraven entre el que avui són els carrers de Marina i el Passeig de Sant Joan. Aquest veïnat va ser originalment cuit com el barri del Poblet («el poblet»), de minació que es va perdre durant el segle XX a favor de la Sagrada Família, en referència al temple, les obres del qual es van iniciar el 1882.
El 1897 el poble de Sant Martí de Provensals, i amb ell, el barri del Poblet, va quedar agregat a la ciutat de Barcelona. Aquell mateix any i després de dècades d'incomunicació, es va allargar el carrer de València, que permetia unir el nucli del Poblet amb el centre de Barcelona.
Monuments i llocs d'interès:
Temple Expiatori de la Sagrada Família
El principal monument del barri i el que hi dóna nom és la basílica de la Sagrada Família. Iniciada el 1882, encara està en construcció. És considerada l'obra mestra de l'arquitecte Antoni Gaudí, i el màxim exponent de l'arquitectura modernista catalana, el monument més visitat d'Espanya.
L'avinguda Gaudí és una via que discorre en diagonal, trencant la quadrícula de l'Eixample, per unir el temple de la Sagrada Família amb el també modernista Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que s'ubica al barri veïnat del Guinardó. L'avinguda es va inaugurar el 1927 i el 1985 es va realitzar una important reurbanització, per convertir en una via semipeatonal, limitant el trànsit rodat. Des de llavors funciona com un passeig on destaquen els locals comercials i de restauració.3
A la remodelació del 1985 es van afegir a l'avinguda alguns elements arquitectònics entre els quals destaquen una escultura d'Apel·les Fe sa i, sobretot, sis fanals modernistes, dissenyats per Pere Falqués, que daten del 1909, i que originalment estaven ubicats en l'anomenat Cinc d'Ors.4