REFORMA DE PISOS

REFORMES PISOS I CASES PARTICULARS A BARCELONA

La reforma de pisos i cases a Barcelona, és una de les nostres reformes integrals i parcials a Barcelona, àrea metropolitana i rodalies, com el Maresme, Baix Llobregat, etc...

Ens ocupem de principi a fi, CLAUS EN MÀ.

Posem a la seva disposició les darreres tendències, el coixí, l'experiència, per poder-li oferir un ampli ventall de solucions i possibilitats en la creació d'espais de reforma integral de pisos amb disseny propi.

ROBLASA, està composta per un equip de professionals, tècnics i interioristes, amb una àmplia experiència en Reformes Integrals, Reformes parcials i Interiorisme.

Més de 20 anys d'experiència en reformes ens avalen.

Ens caracteritzem per la nostra serietat, professionalitat, perquè ens apassiona crear espais actuals, personalitzats i amb encant, donant-li un estil propi a cada reforma.

Tots els serveis que efectuem són realitzats per personal especialitzat, disposant de diferents equips per a cada servei (paletes, electricistes, lampistes, frigoristes, guixers, pladuristes, parquetistes, fusters d'alumini i fusta, pintors, envernissadors, lacadors, ferrers, etc... comptem amb diferents tallers d'Ebenisteria, per a la creació de mobiliari especials; exercint cadascun d' ells l' especialitat professional aconseguint així un acabat perfecte.

Tot això coordinat, gestionat i supervisat per Caps d' Obra, Interioristes i encarregats que faran vetllar des del principi, la correcta execució de les obres de reforma.

Amb ROBLASA tot li resultarà més fàcil i còmode.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?