REFORMES BANYS EIXAMPLE

En referència als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l' estil i harmonia, atès que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.

En Roblasa somos expertos en las reformas de baños en el barrio del eixample.

La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys, comporta un major esforç en la creació d' un espai de vital importància.

Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.

Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant pla nos 3D on podrà veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.

En l' actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-li la millor opció d'acord amb les seves necessitats, gust i encant.

REFORMAS BAÑOS EN EIXAMPLE BARCELONA

Para nosotros es sumamente importante la exigencia de cada uno de los detalles tanto de Diseño, Distribución y elección de materiales para la Reforma de Baños, dado que en el mismo espacio dispondremos de diferentes materiales (revestimiento de paredes y suelos, platos de ducha, bañeras, hidromasaje, griferías, encimeras, lavama s, mobiliario de baño, radiadores, mampara de ducha ó bañera y sistema de iluminación.

Treballem amb firmes nacionals i internacionals de primer ordre en tots els elements que es troben als Banys.

Demaneu informació .

Pressupostos Sense Compromís.

A ROBLASA li farem pressupost personalitzat, en funció de les seves necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.

Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.

La nostra implicació en l' Estudi de Reformes és màxim. Ens apassiona el que fem i desitgem fer el seu somni realitat.

Reformes integrals de pisos banys i cuines a l'escola

El Ensanche (Eixample) es el nombre que recibe el distrito segundo de la ciudad de Barcelona, que ocupa la parte central de la ciudad, en una amplia zona de 7,46 km² que fue diseñada por Ildefonso Cerdá.

És el districte més poblat de Barcelona i de tot Espanya en 262.485 habitants i el segon en tèrmi ens relatius (35.586 hab/km²).

Al districte de l' Eixample és on es poden trobar algunes de les vies i places més conegudes de Barcelona, com el passeig de Gràcia, la rambla de Catalunya, la plaça de Catalunya, l' avinguda Diagonal, el carrer d' Aragó, la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Balmes, la ronda de Sant Antoni, la ronda de Sant Pere, el passeig de Sant Joan, la plaça de la Sagrada Família, la plaça de Gaudí, i als seus extrems, la plaça de les Glòries Catalanes i la plaça Francesc Macià.

Asimismo, en el Ensanche se encuentran numerosos puntos de interés turístico y ciudada como la Basílica de la Sagrada Familia, la Casa Milà, la Casa Batlló, el Teatro Nacional de Cataluña, el Auditorio de Barcelona, la Plaza de toros Monumental, la Casa de les Punxes, así como numerosos cines, teatros, restaurantes, hoteles y otros lugares de ocio.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?