REFORMES BANYS CIUTAT VELLA

En referència als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l' estil i harmonia, atès que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.

En Roblasa somos expertos en las reformas de baños en el barrio del Ciutat Vella.

La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys, comporta un major esforç en la creació d' un espai de vital importància.

Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.

Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant pla nos 3D on podrà veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.

En l' actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-li la millor opció d'acord amb les seves necessitats, gust i encant.

REFORMAS BAÑOS EN CIUTAT VELLA BARCELONA

Para nosotros es sumamente importante la exigencia de cada uno de los detalles tanto de Diseño, Distribución y elección de materiales para la Reforma de Baños, dado que en el mismo espacio dispondremos de diferentes materiales (revestimiento de paredes y suelos, platos de ducha, bañeras, hidromasaje, griferías, encimeras, lavama s, mobiliario de baño, radiadores, mampara de ducha ó bañera y sistema de iluminación.

Treballem amb firmes nacionals i internacionals de primer ordre en tots els elements que es troben als Banys.

Demaneu informació .

Pressupostos Sense Compromís.

A ROBLASA li farem pressupost personalitzat, en funció de les seves necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.

Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.

La nostra implicació en l' Estudi de Reformes és màxim. Ens apassiona el que fem i desitgem fer el seu somni realitat.

REFORMAS INTEGRALES PISOS BAÑOS COCINAS CIUTAT VELLA

El distrito de Ciutat Vella ​ es uno de los diez distritos en que se divide administrativamente la ciudad de Barcelona. Es el distrito número 1 de la ciudad y comprende todo el centro histórico de la ciudad. Tiene una extensión de 4,49 km² y una población de 104 507 habitantes (INE 2010). Es el tercer distrito con mayor densidad demográfica de la ciudad, con 23 923 habitantes por kilómetro cuadrado.

Lugares de interés:

Plaza Cataluña
Puertaferrisa
Portal del Ángel
Calle Pelayo
Plaza Real
Rambla
Parque de la Ciudadela
Catedral de Barcelona
Iglesia de Santa María del Mar
Iglesia de Santa María del Pi
Palacio Güell
Gran Teatro del Liceo
Palacio de la Música Catalana
Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona (MACBA)
Centro de Arte Santa Mónica
Playa de la Barceloneta
Palacio de la Generalidad
Casa de la Ciudad de Barcelona
Museo Picasso de Barcelona
Monumento a Colón
Puerto de Barcelona
Zoológico de Barcelona

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?