REFORMES BANYS SANT ANDREU

En referència als Quarts Banys, és fonamental la barreja de l' estil i harmonia, atès que han de combinar diferents elements en un mateix ambient, essent també els Banys un espai clau a la Llar.

En Roblasa somos expertos en las reformas de baños en el barrio de SANT ANDREU.

La barreja de funcionalitat, estil i harmonia dels Banys, comporta un major esforç en la creació d' un espai de vital importància.

Per això des del principi, en replanteig inicial, es creen unes primeres idees del concepte i podem determinar les necessitats, funcionalitat i estil, perquè cada client és diferent, per això cada Bany és personalitzat.

Gràcies a la nostra experiència i cocaditat desenvolupem un Estudi, aportant pla nos 3D on podrà veure amb tot detall, les diferents opcions de Distribució dels elements del Bany.

En l' actualitat existeixen un sense fi de materials i acabats. Dissenyem per oferir-li la millor opció d'acord amb les seves necessitats, gust i encant.

REFORMAS BAÑOS EN SANT ANDREU BARCELONA

Para nosotros es sumamente importante la exigencia de cada uno de los detalles tanto de Diseño, Distribución y elección de materiales para la Reforma de Baños, dado que en el mismo espacio dispondremos de diferentes materiales (revestimiento de paredes y suelos, platos de ducha, bañeras, hidromasaje, griferías, encimeras, lavama s, mobiliario de baño, radiadores, mampara de ducha ó bañera y sistema de iluminación.

Treballem amb firmes nacionals i internacionals de primer ordre en tots els elements que es troben als Banys.

Demaneu informació .

Pressupostos Sense Compromís.

A ROBLASA li farem pressupost personalitzat, en funció de les seves necessitats, totalment detallat per tal de poder comprendre de manera clara el contingut de la nostra oferta.

Li confeccionarem un Estudi de Disseny d'Interior d'alt nivell, a la mida de Vostè.

La nostra implicació en l' Estudi de Reformes és màxim. Ens apassiona el que fem i desitgem fer el seu somni realitat.

REFORMAS INTEGRALES PISOS BAÑOS COCINAS SANT ANDREU

El distrito de San Andrés1​2​3​ (districte de Sant Andreu) es el ve (IX) de los diez distritos en que se divide administrativamente la ciudad de Barcelona.

Su población se estima en aproximadamente 170 000 habitantes, de los cuales 52 000 están en el casco antiguo de San Andrés de Palomar. San Andrés es el tercer distrito en extensión, con una superficie de 653 hectáreas. Situado en el rte de la ciudad, está limitado por el río Besós, que hace de frontera entre Barcelona, San Adrián de Besós y Santa Coloma de Gramanet, y los distritos de Nou Barris, Horta-Guinardó y Sant Martí.

Obrir xat
1
Escaneja el codi
Necessites ajuda? 👋
En què podem ajudar?